KLASNIĆ SE VRAĆA NA TRAVNJAKE?! Dobio novi bubreg pa šokirao Nijemce

Autor: Željka Orešković

Ivan Klasnić izvrsno se oporavlja od treće transplatacije bubrega

Ivan Klasnić, nekadašnji hrvatski reprezentativac tri puta je prošao transplataciju bubrega, a nakon posljednje se odlično oporavlja. Čini se da to ide u toliko dobrom smjeru da razmišlja o povratku na travnjake, kao igrač.

 

“Nakon posljednje transplantacije bubrega dobio sam novu ponudu kao igrač. Možda je to opcija za mene. Do ljeta imam vremena kako bih se vratio nogometu. Dobiti novi bubreg je kao kad promijene motor na automobilu”, rekao je Klasnić za Weser-Kurier.

Nakon prve transplatacije nosio je dres Nantesa, Boltona i Mainza, a novi, treći, bubreg omogućava mu jednostavniji život, ali i povratak nogometu.

“Sada je puno toga ugodnije. Ne moram više na dijalizu i mogu jesti i piti što želim, ali ni prije se nisam loše osjećao”, kazao je Klasnić.

Čak i ako ne nastavi kao igrač, Klasnić zna koja karijera bi bila za njega.

“Trenerski posao nije za mene, prije se vidim kao menadžer”.




Što god se dogodilo, Klasnići volje za životom i radom ne nedostaje.

“Nakon prve transplantacije bubrega opet sam igrao, pa zašto to ne bi i sad funkcioniralo?”, pitao je napadač koji je za Vatrene zabio 12 golova u 41 nastupu, a posljednji klub u kojem je igrao je Mainz u sezoni 2012./2013.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.