FOTO: YouTube

KLASNIĆ OTKRIO ŠTO SE ZAPRAVO DOGAĐA: Bivši Vatreni progovorio o svom zdravstvenom stanju

Autor: Bruno Herljević

Proteklih se dana hrvatskim i stranim medijima proširila priča kako je bivši hrvatski reprezentativac, Ivan Klasnić, u nešto lošijem zdravstvenom stanju. Međutim, Klasnić je na sada ipak rekao da to nije istina i da se on osjeća dobro.

“Ne znam koliko će moj treći transplantirani bubreg još izdržati, ali iz obitelji mi više nitko ne može pomoći”, rekao je to za njemačke medije Klasnić i zabrinuo hrvatsku javnost.

Ipak, Klasnić sada tvrdi da mu stanje nije kritično.

“Ne, to nije istina. Ja mislim da hrvatski mediji nisu dobro napisali što su čitali u njemačkim novinama. … Jedino što sam ja rekao je zašto sam dobio bubreg od drugog čovjeka, jer moja familija, uža familija, nije meni mogla dati transplantaciju ili bubreg. Sa mnom je sve dobro. Jedanaest mjeseci nakon transplantacije savršeno izgledam i osjećam da je sve u redu. Ja ne znam što se piše i zašto se stvara frka”, rekao je Klasnić za RTL.

Međutim, Klasnić vodi još jednu bitku, onu pravnu, protiv doktora koji su ga krivo liječili i nisu prepoznali njegove probleme s bubrezima. Umjesto odgovarajuće terapije, davali su mu lijek za ublažavanje bolova koji mu je još dodatno oštetio bubrege. Sada već bivši liječnici Werdera proglašeni su krivima u prvostupanjskom postupku, a sada tu kaznu treba potvrditi i Viši regionalni sud u Bremenu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.