Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

KAPETAN VATRENIH JUČER JE ISPISAO POVIJEST: Pamtit će ga se kao jednu od najvećih legendi Real Madrida!!

Autor: F.F

Real Madrid nije odigrao utakmicu za pamćenje protiv Villarreala te su na svom Santiago Bernabeu odigrali 0:0, ali će zato susret sa Žutom podmornicom posebno pamtiti – Luka Modrić.

Kapetan Vatrenih odigrao je 79 minuta u remiju Reala te se upisao u povijest Kraljevskog kluba. Real je izgubio dva vrijedna boda za borbu za naslov, ali Modrić će utakmicu itekako pamtiti.

Modrić je protiv Villarreala odigrao svoju 396. utakmicu za Real, a time se izjednačio s Alfredom Di Stefanom, jednom od najvećih legendi madridskog kluba.

Dominirao 50-ih

Di Stefano je 50-ih godina prošlog stoljeća bio jedan od najboljih igrača na svijetu, a kao vođa Reala vodio ih je do pet uzastopnih titula prvaka Europe. Dan danas ga se smatra jednim od najboljih igrača koji je ikada igrao nogomet te jednim od najboljih igrača u povijesti Reala.


Naš Luka sada je na petom mjestu vječne liste stranih igrača s najviše nastupa za Real. Ispred Di Stefana i Modrića našao se Cristiano Ronaldo s 438, treći je Roberto Carlos s 527, drugi još jedan brazilski lijevi bek – Marcelo s 529, a nedodirljiv na vrhu je Karim Benzema, s 567 utakmica u dresu Kraljevskog kluba.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.