REUTERS/Kai Pfaffenbach/Guliver Image

KAPETAN SRBIJE ‘IZBACIO’ HRVATSKU S PRVENSTVA: Pričao i o krahu svojih: ‘Jednu stvar smo dobro napravili!’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Velika očekivanja, ali je na kraju ispalo veliko razočaranje. Tako se najlakše može opisati nastup Srbije u Katru te su se kući vratili sa samo jednim osvojenim bodom.

“Mislim da će ovo biti prvi put nakon dugo vremena da nakon velikog natjecanja ostaje isti trener i to je super za momčad i za sve u sustavu. I, Švicarska, volio bih ih izvući, zašto ne?” rekao je za MozzartSport kapetan Srbije Dušan Tadić.

On je već dugi niz godina u Ajaxu gdje je postao legenda te je tamo također kapetan. Za Srbiju je debitirao 2008., a do sada je skupio 94 nastupa i postigao 20 golova.

“Brazil ili Francuska”

“Teško je dati pravu ocjenu jer je bilo i dobrih i loših stvari. Zabiti pet golova, najviše u našoj skupini, vrlo je dobra brojka, ali primiti osam puno je za napredovanje. U odnosu na prikazano i učinjeno, rekao bih da smo negdje u sredini što se ljestvice od jedan do pet tiče” zaključio je kapetan Orlova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dušan Tadić (@dusantadic)




Na pitanje tko će uzeti naslov prvaka rekao je Brazil ili Francuska što znači da Hrvatsku nakon petka već šalje kući. Što se tiče njegove ekipe ona je poslana kući nakon poraza od 2:0 protiv Brazila, 3:3 u susretu s Kamerunom te 3:2 poraz od Švicarske.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.