KAPETAN INTERA MARCELO BROZOVIĆ ZAPOČEO PREOKRET U LUDOJ UTAKMICI: Milan nije uspio na krilima Rebića zadržati prednost

Autor: J.V.H.

Sinoć su fantastičnu utakmicu u Milanu odigrali Inter i njegov gradski rival Milan. U derbiju Della Madonnina slavili su Nerazzurri sa 4:2 i na taj način došli do prve pozicije u Seriji A, a Hrvatska je imala dva predstavnika u jednom od najznamenitijih nogometnih derbija, Marcela Brozovića na jednoj i Antu Rebića na drugoj strani.

Milan je mnogo bolje ušao u susret i radio sjajan presing na zadnju i veznu liniju Intera. Inter nije mogao razviti svoju igru, ali Milan je u tim trenucima stvorio tek jednu šansu i to preko Calhanoglua koji nije bio precizan i pogodio je stativu.

Kasnije je i Inter zaprijetio iz jedne kontre za koju je najzaslužniji Lukaku koji je asistirao do Vecina, ali udarac brani Donnarumma. Do pred sami kraj prvog dijela bilo je nešto mirnije a onda Milan dolazi do dva brza gola.

U 40. minuti Ibrahimović sjajno skače, dodaje glavom do Rebića a ovaj pogađa za vodstvo Rossonera. Samo pet minuta kasnije Ibrahimović je ponovno u zraku, ali ovog puta umjesto asistencije sam trese mrežu i to je bilo 2:0.




Tada se činilo da ovaj susret ide u jednom pravcu, ali Antonio Conte kao da je u nastavku poslao drugu ekipu na teren.

Inter je djelovao brže, pametnije, željnije… Takva igra je odmah donijela rezultat. Prvo je u 51. minuti Brozović uhvatio sjajan volej i pogodio za 1:2, da bi samo dvije minute kasnije Vecino na asistenciju Alexisa Sancheza izjednačio rezultat.

Poslije se opet igralo malo mirnije 10-ak minuta, a onda nova ludnica. Nakon jednog kornera De Vrij pogađa glavom i to je bio potpuni preokret Nerazzurra.

Samo nekoliko minuta kasnije Christian Eriksen je ušao u igru i odmah pokušao iz slobodnjaka sa oko 25 metara ali pogodio je gredu.

Milan je kasnije pritisnuo i imao veliku priliku u 89. minuti, ali Zlatan Ibrahimović glavom ovog puta pogađa stativu, prenosi Sport Klub. 

Rezultati by SofaScore

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.