KAOS NA SKUPŠTINI BAYERNA, NAPADNUT PREDSJEDNIK: ‘Lažove jedan, kako si mogao dovesti Kovača’

Autor: Bruno Herljević

Na godišnjoj skupštini minhenskog Bayerna dogodio se pravi kaos. Naime, predsjednik kluba Uli Hoeness našao se na žestokom verbalnom udaru navijača koji su ga nazivali kukavicom, lažljivcem i zviždali mu.

Posebice su burno reagirali na dovođenje Nike Kovača pod kojim Bayern doista ne igra najbolje.

“Gledajući našu igru posljednjih tjedana moram se zapitati: Kako smo mogli dati trogodišnji ugovor Niki Kovaču”, poprilično je žestoko postavi pitanje jedan od skupštinara.

Kritizirani su i igrači.

“Potrebni su nam igrači koji daju sve za ovaj klub. Poput Jeromea Boatenga. Osim toga, želim im poručiti, ako nisu u stanju igrati, neka to ne rade jer onda se sramotimo kao protiv Fortune”, kazao je jedan od skupštinara i za to dobio pljesak. Bayern je ispustio 3:1 vodstvo protiv Fortune prošlog vikenda i na kraju remizirao 3:3.

Potom je na repertoar ponovo došao Hoeness.

“Sjećam se, 1999. imao sam 14 godina i želio sam jednog dana postati Uli Hoeness, veliki direktor. Danas, 20 godina kasnije, nisam siguran da to i dalje želim”, kritizirao je skupštinar.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.