Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

KAKVO PRIZNANJE ZA SUCA KOJEG JE HNS ŽESTOKO KAZNIO: Sudit će velikanu na kultnom stadionu!

Autor: Matija Majdak

Hrvatski sudac Fran Jović sudit će utakmicu trećeg pretkola Europske lige između Milana i norveškog Bodo/Glimta u četvrtak na San Siro.

Jović je od ove sezone uvršten u prvu kategoriji sudaca na listi Europske nogometne federacije (Uefa) na kojoj se nalazi i Ivan Bebek.

Bit će to njegov deveti susret u kvalifikacijama Europske lige, a prethodno je podijelio 43 žuta kartona, dva crvena i nikada nije dosudio kazneni udarac.

Asistira će mu sunarodnjaci Ivica Modrić i Hrvoje Radić, a četvrti sudac je Mario Zebec.

Zanimljivo, Jović je ove godine nakon utakmice polufinala Hrvatskog kupa između Rijeke i Osijeka suspendiran od strane HNS-a do kraja sezone.
On je bio sudac u VAR sobi, a nije reagirao kod dvije sporne situacije kod kojih je glavni sudac utakmice Igor Pajač pogriješio.

Poznati su i suci koji će suditi Hajduku, Rijeci i Lokomotivi.

Dvoboj između Galatasarayja i Hajduka sudit će Englez Craig Pawson, dvoboj Rijeka – Kolos Kovalivka vodit će Portugalac Tiago Martins, a Malmo – Lokomotiva Francuz Francois Letexier.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.