Reuters/Andrew Couldridge/ Guliver image

KAKVA ŠTETA ZA HRVATSKOG BORCA: Propada mu meč karijere, protivnik mu se našao u velikim problemima

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Alen Babić je prije nekoliko mjeseci postao kandidat za postao izazivač za naslov prvaka. Borba je praktički bila dogovorena, spektakl je bio blizu, ali čini se da ništa od njega.

‘The Savage’ je do sada odradio 11 profesionalnih mečeva te je upisao isto toliko pobjeda uz deset nokauta.  Za protivnika je trebao imati Oscara Rivasa. Sjajni Kolumbijac je do sada imao 28 pobjeda i jedan poraz.

Prema najavi Hearna, meč se trebao održati u studenom, kao sunaslovni meč priredbe koju je trebao predvoditi Dillian Whyte.  Rivas je dao intervju nedavno u kojem se dalo zaključiti da ništa od borbe.

Žrtva prevare

Sklopio je suradnju s promotorom Juanom Carlosom Morenom, koji mu je dogovorio meč s Poljakom Lukaszom Rozanskim 13. kolovoza u Caliju, ali je sve propalo.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Alen “The Savage” Babić (@alenthesavagebabic)

Borba je trebala biti u sklopu koncerta Jennifer Lopez, ali s obzirom na to da je koncert otkazan, propala je i boksačka priredba. Rivasov promotor Yvon Michel tvrdi da je Moreno prevarant te kako nije uplatio depozit WBC-u, a sa svime se složio boksač.




“Odmah sam osjetio da nešto nije u redu. Odsjeli smo u jeftinom hotelu, nisu nam osigurali ni prijevoz. Sve je bilo čudno” rekao je aktualni prvak crusierweight kategorije.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.