Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

DRAMA! Srpski direktor i skaut bježali iz gorućeg auta, ‘sve se odvilo brzo’

Autor: I.K.

Put dvojice zaposlenika beogradskog Partizana prema Zlatiboru imao je neočekivani zastoj koji je mogao dovesti i do tragičnog raspleta. Na putu automobilom, skaut Nenad Marinković i direktor Partizanove nogometne škole Vanja Radinović morali su tražiti spas nakon što im se auto zapalio, a sreća je što posljedice nisu bile teže.

Marinković i Radinović su na vrijeme primijetili da se s automobilom kojim su išli događa nešto čudno. Kako se pokazalo, to im je donijelo spas jer su izašli iz auta prije nego se požar razbuktao.

Poslije izlaska iz auta, pokušaj reakcije aparatima za gašenje požara nije donio ploda. Automobil je zahvatio plamen i nikakva reakcija ga više nije mogla spasiti.

Auto pripadao skautu

Automobil je bio u vlasništvu Partizanovog skauta Marinkovića, bio je star samo četiri godine, no svejedno su se dogodili kvar i požar. Možda su na to utjecale visoke temperature koje vladaju i u Srbiji.

Marinković je u razgovoru za Telegraf opisao što se zbivalo. ‘Sve se odvilo brzo. Probali smo reagirati, ali odjedanput se pojavio gusti dim, a nakon toga i plamen’, opisao je Partizanov skaut, dodajući da gašenje požara aparatima nije bilo uspješno.

Išli su na pripreme momčadi

Partizanov skaut i direktor nogometne škole išli su na Zlatibor kako bi pratili pripreme juniora i kadeta beogradskog kluba. Srećom, ova nesreća na cesti ih je samo usporila na putu prema priključivanju mladim adutima Beograđana.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.