Screenshot: Instagram/Miloš Kerkez (milos_kerkez3)

KAKO JE MLADI MILOŠ (19) ŠOKIRAO SRBIJU: Okrenuo im leđa, mnogi se čude: ‘Njih je odabrao, a ni jezik ne zna’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Srbiju muči problem lijevog beka. Nešto što je nas mučilo sve do pojave Sose i Barišića u dresu hrvatske reprezentacije, a Srbija se nadala to riješiti s mladim bekom Milana kojeg je kupio AZ Alkmar, Milošom Kerkezom.

Rođen je u Srbiji, u Vrbasu, a uskoro se preselio u Rapid iz Beča da bi nakon toga nastupao po Mađarskoj. Uskoro ga je pod svoje uzeo Paolo Maldini i doveo u Milan, ali tamo se nije iskazao.

Ipak, sa samo 19 godina postao je standaran igrač u nizozemskom AZ-u te se Srbija ponadala da će dečko rođen u Srbiji zapravo i igrati za Srbiju, ali to se nije dogodilo.

‘Ne znam jezik’

Odabir je bila Mađarska, a sada su stigle i riječi kojima je izazvao da se o njemu priča. “Ne znam dovoljno dobro mađarski, ali se trudim. Mislim da ću sada u studenom moći govoriti mađarski” priznao je mladi lijevi bek te time dodatno razočarao srpsku javnost.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kerkez Milos (@milos_kerkez3)




Za Mađarsku je debitirao sa 18 godina, a evo što je nedavno rekao: “O ovoj smo temi razgovarali unutar obitelji. Naša mišljenja se poklapaju. Svakako želim igrati za reprezentaciju Mađarske, ne poričem, odluka je sazrijevala dok sam igrao za Gyor.”




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.