Foto: Marko Prpic/PIXSELL

KAKAV UŽAS: Vatreni je ozlijeđen, vijesti su jako loše, a tek se vratio!

Autor: I.K.

Hrvatski reprezentativac Marko Rog pretrpio je tešku ozljedu desnog koljena i čeka ga višemjesečna stanka. Talijanski Cagliari, klub za koji Rog igra, objavio je da su stradao prednji križni ligament koljena, a ozljeda se dogodila jučer u ogledu s njemačkim Augsburgom u pripremama za novu sezonu.

Nakon ove vijesti, Roga čeka dug put prema povratku na teren. S obzirom na težinu ozljede, prvo se očekuje operacija, a potom slijedi razdoblje oporavka.

Hrvatskom reprezentativcu ovo je druga teška ozljeda u nešto više od pola godine. Koljeno je stradalo i lani u prosincu, zbog čega je propustio drugi dio prošle sezone.

Vratio se ulaskom s klupe

Po povratku nogometu, 26-godišnji hrvatski vezni igrač zaigrao je protiv Augsburga ušavši s klupe, no ozljeda je skratila njegov boravak na terenu.

Cagliari je objavio da će detalji o novom putu prema oporavku hrvatskog reprezentativca biti objavljeni naknadno.

Dalić na njega neće moći računati

Ozljeda je takva da je jasno kako Zlatko Dalić neće moći računati na Rogov povratak u dres reprezentacije u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Hrvatski veznjak ima 21 odigranu utakmicu u dresu Vatrenih. Posljednja se dogodila lani u studenom u Uefinoj Ligi nacija, s porazom od Portugala (3:2) na Poljudu.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.