Igor Soban/PIXSELL

KAKAV PEH ZA DINAMO, NAPADAČ TEŽE OZLIJEĐEN? Sjajno je krenuo, a onda onda ovo zlo!

Autor: J.Č

‘Bolnica’ na Maksimiru mogla bi dobiti novog ‘pacijenta’.

Zagrebački Dinamo ove sezone ima ogromne probleme s ozljedama, a najnovije ime na tom popisu je napadač Deni Jurić. 

Australcu se taman ‘odčepilo’, nakon sporijeg ulaska u sezonu u kupu je Orijentu zabio pogodak te namjestio dva. Nakon toga upisao je i prvi prvenstveni pogodak u petak protiv Slaven Belupa, ali u 61. minuti nastradao mu je gležanj te nije poznato koliko će izbivati s travnjaka. Pretpostavlja se da je ozljeda malo teža te da bi 24-godišnjak mogao nedostajati čak tri tjedna.

Loša vijest za Dinamo i za trenera Damira Krznara, pogotovo jer su napadači do sada pomalo ‘štekali’.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

O tom najbolje govori činjenica da su čak trojica napadača na utakmici protiv Belupa postigli prvi prvenstveni gol, a to je bila osma Dinamova utakmica u HNL-u. Uz Jurića, to su Bruno Petković i Duje Čop. Petković je ipak zabio Legiji u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a Čop je isto protiv Orijenta postigao prvijenac.

Genk stiže…

Preostaje nam za vidjeti što će Krznar smisliti za susret Europske lige u četvrtak protiv Genka. Petković je u posljednjih nekoliko utakmica igrao na poziciji ‘desetke’, stoga bi se u četvrtak mogao vratiti u sam vrh napada.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Vijest koja Modre može malo razvedriti je ta da su napadači ‘proradili’ u pravo vrijeme te dobru formu mogu nastaviti i u Europi.




Na raspolaganju je tu i Komnen Andrić koji se nije baš naigrao ove sezone, a tu je i Luka Menalo.

Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.