REUTERS/Kai Pfaffenbach/ Guliver image

KAKAV KAOS PRIJE VELIKOG FINALA: ‘Ovo je velika sramota!’, policija bacila suzavac

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Finale Lige prvaka u kojem se naslovu nadaju Liverpool i Real Madrid je već sada posebno. Razlog za to stigao je prije nego se počelo igrati na Stade de Franceu u Saint-Denisu, u predgrađu Pariza, zbog pola sata dugog kašnjenja utakmice koje je, po svemu sudeći, izazvao nevjerojatni kaos u organizaciji.

Početak utakmice je kasnio, a službena informacija otkrila je da je do toga došlo jer su navijači Liverpoola zapeli na ulasku na tribine stadiona. Spominjala se i žestoka policijska reakcija do koje je došlo u sukobu s Liverpoolovim navijačima, a po informaciji iz Engleske, bio je bačen i suzavac u tom okršaju. Među ostalima, o tome je javio Daily Telegraph.

Kako je bilo objavljeno u programu HTV-a nakon što se doznalo za prekid, policijski helikopteri nadlijetali su stadion prije predviđenog početka finala.

Nevjerojatno šlampavo

Ovakva situacija izazvala je puno osuda. Među njima, u studiju HTV-a nakon što se doznalo za kašnjenje je mišljenje mnogih približio Anton Samovojska, poznati nogometni komentator, koji je istaknuo da je ovo ‘veliki gaf’, dodajući da se radi i o velikoj sramoti u organizaciji utakmice.




Spominjalo se i kašnjenje autobusa

Prije nego je stigla informacija o zastoju navijača na ulasku na tribine, bilo je objavljeno da se kašnjenje dogodilo zbog toga jer je autobus s Liverpoolovim navijačima zapeo u prometu, međutim, igrači ‘Redsa’ s Anfielda bili su na zagrijavanju i kao i ostatak svijeta, čekali su da ovo finale napokon počne.

Foto: GuliverImage/Imago Sports/Andrew Yates Sportimage

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.