Kad Pep pili naopako: Skoro je nemoguće da postanemo prvaci

Autor: Totalsport

Oni smiju gubiti bodove, ali mi ne smijemo. Puno je teže sada nego kada smo zaostajali deset bodova. Četiri boda zaostatka protiv ovog Madrida je puno. Puno je posla ostalo za obaviti, rekao je Guardiola.

Uoči sutrašnjeg (utorak) domaćeg ogleda Barcelone protiv Getafea u 33. kolu španjolskog nogometnog prvenstva na službenoj press-konferenciji oglasio se trener katalonskog sastava Pep Guardiola…

Barcelona se nakon nedjeljnog remija Reala i Valencije (0-0) primaknula vodećem “kraljevskom klubu” na samo četiri boda minusa iako je prije pet kola Mourinhov sastav imao komotnih deset bodova prednosti. No, u utakmicama protiv Malage, Villarreala i Valencije Real je remizirao i prednost se istopila.

– Oni smiju gubiti bodove, ali mi ne smijemo. Puno je teže sada nego kada smo zaostajali deset bodova. Četiri boda zaostatka protiv ovog Madrida je puno. Puno je posla ostalo za obaviti – rekao je Guardiola.

– Nijedna momčad u povijesti lige nije nadoknadila deset bodova zaostatka protiv Madrida, stoga je za nas skoro pa nemoguće da postanemo prvaci.

Veliki “clasico” na Camp Nou na rasporedu je za dva kola, 21. travnja, a Guardiola upozorava.

– Tri boda protiv Madrida nisu ni u kojem slučaju osvojena. Madrid nam ovdje dolazi i mi smo svjesni da možemo izgubiti tri boda.

Na kraju je Barçin trener potvrdio kako su dvojica standardnih prvotimaca Gerard Pique i Dani Alves upitni za nastup protiv Getafea.




– Obojica u ovom trenutku nisu spremni za nastup.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.