Foto: Tom Dubravec/CROPIX

‘KAD JE TO MODRIĆ SPAVAO S NJEGOVOM ŽENOM’!? Šokirao izjavom o hrvatskom kapetanu i izazvao lavinu komentara

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Brazilac Cafu je već neko vrijeme u mirovini, a izgleda da je daleko od nogometa i realnih procjena vrijednosti igrača.  Njegova najava iznenadila je mnoge.

Brazilac je rekao da su Jordan Henderson i Thiago Alcantara bolji od Luke Modrića i Tonija Kroosa i tako šokirao brojne nogometne zaljubljenike diljem svijeta.

“Henderson ili Modrić? Henderson. Thiago ili Kroos? Thiago”, rekao je bez razmišljanja Cafu koji je u kombiniranu ekipu ova dva kluba stavio tek četiri igrača Reala.

Navijači se smiju

Courtois, Alexander-Arnold, Militão, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Thiago, Salah, Benzema i Vinícius Junior. Malo je reći da je bizarno što tu nema Modrića i Kroosa, ali ni Valvereda.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Cafu (@cafu2)

“On mora da se šali, jel‘ tako? Morate biti najpristraniji i najnesigurniji Liverpoolov navijač da stvarno mislite da je Henderson bolji ili čak i na razini Luke Modrića” jedan je od komentara.




Tko zna možda ga još boli nedavni poraz u Katru. Legendarni desni bek rekorder je po broju nastupa za Selecao za kojeg je u 16 godina skupio 142 nastupa i dva puta uzeo naslov prvaka svijeta.

“Pa kad je Modrić spavao s Cafuovom ženom?”, pita se jedan navijač u pokušaju da nađe razlog za ovakav odabir.

Drugi se nada da se legenda šali:

“Cafu pije, nema ni Modrića ni Tchouamenija u najboljih 11”, kaže treći navijač na Twitteru.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.