Juventus mijenja Buffona za Fabregasa, van Persija i Sagnu

Autor: G.R.

Arsenal već godinama, od umirovljenja Davida Seamana, muku muči s golmanima, pa nije nemoguće da Arsene Wenger pristane na ovu zamjenu.

Posrnuli talijanski div Juventus u očajničkom pokušaju da osvježi momčad, mogao bi zamijeniti Gianluigija Buffona za Arsenalovog veznjaka Cesca Fabregasa. S obzirom da Stara Dama financijski ne stoji najbolje, prvi golman talijanske reprezentacije mogao bi poslužiti kao idealan mamac za dovođenje španjolskog reprezentativca.

S druge strane Arsenal već godinama, od umirovljenja Davida Seamana, muku muči s golmanima, pa nije nemoguće da Arsene Wenger pristane na ovu zamjenu. Još izglednija varijanta govori o zamjeni Buffona za nizozemskog napadača Robina van Persija i francuskog braniča Bacaryja Sagnu.

U svakom slučaju čini se da će najbolji svjetski golman slijedeće sezone braniti za neki drugi klub, najvjerojatnije na Otoku. Zanimanje za Buffona od ranije su pokazali Manchester City, Chelsea i Manchester United, ali tada je situacija bila ponešto drugačija, a popularni Gigi nije bio na prodaju.

Autor:G.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.