Jurčić: Vrhunski Real Madrid bez Ronalda i nije tako vrhunski

Autor: G.R.

Gledao sam Real. U 75. minuti su imali posjed lopte oko 80 % i na koncu su izgubili. Levante je igrao dosta slično kao i mi, agresivno na nekoliko glavnih igrača. Recimo, Ronaldo je bio na klupi što je dokaz da i te vrhunske ekipe bez par igrača više nisu tako vrhunske, zaključio je trener Modrih.

Dan uoči utakmice 1/16 finala Kupa protiv Radoboja, trener Modrih Krunoslav Jurčić iznio je svoja očekivanja.

Dinamo u utorak u 15 i 30 u Radoboju igra utakmicu 1/16 finala Kupa Hrvatske, a trener planira priliku dati igračima koju su dosad manje igrali:

– Protiv Varaždina su priliku dobili oni koji su manje igrali u europskim utakmicama, a sutra će priliku dobiti oni koji su općenito manje dosad igrali – kazao je u uvodu Jurčić.

Naravno, trener se nada kako će spomenuti igrači iskoristiti priliku:

– Bez obzira na protivnika, zbog konkurencije u momčadi koja je na visokom nivou – očekujem još jednu sjajnu predstavu. Želio bih da se što dulje zadrži ova zdrava atmosfera i pozitivna konkurencija u ekipi – govori trener Dinama.

Što se tiče zdravstvenog stanja, od ozljede se još nije oporavio Leandro Cufre, a zbog ozljede skočnog zgloba ni Tonel nije trenirao posljednjih dana.

Trener vjeruje kako motivacija neće biti problem:




– Nije uopće teško motivirati ekipu jer će igrati dečki koji su dosad manje igrali i sigurno žele to promijeniti, a ovo im je prilika. Motivacija možda neće biti na vrhunskom nivou, ali mislim da ne bi trebalo biti problema – veli Jurčić.

Naravno, teško je bilo ne spomenuti utakmice protivnika Modrih u Ligi prvaka; prvo onu Lyona:

– Gledao sam, a Mario Cvitanović je bio na utakmici. Dojmovi? Lyon je moćna i brza ekipa koja i doma i u gostima gotovo stalno igra na kontre. Tako su i Marseilleu prepustili inicijativu i potom zabijali golove; jako su brzi u tim otvaranjima, a Lovren je igrao izvanredno. –




Ajax je pak upisao remi, a Real Madrid poraz:

– Njih nisam gledao jer su igrali za vrijeme našeg treninga. Gledao sam Real. U 75. minuti su imali posjed lopte oko 80 % i na koncu su izgubili. Levante je igrao dosta slično kao i mi, agresivno na nekoliko glavnih igrača. Recimo, Ronaldo je bio na klupi što je dokaz da i te vrhunske ekipe bez par igrača više nisu tako vrhunske – zaključio je trener Modrih.

Autor:G.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.