FOTO: Flickr

JOŠ NIJE KRAJ! Jedan od najvećih talijanskih nogometaša svih vremena napravit će potez za pamćenje

Autor: Dnevno.hr

Talijanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport objavila je pompoznu najavu povratka Gianluigija Buffona u Juventus. Sve to dogodilo se u jeku velike potražnje za čovjekom koji bi tako htio osvojiti Ligu prvaka, trofej koji mu nedostaje. Želi ga Porto koji bi jednu legendu, Ikera Casillasa zamijenio drugom. Tu su još neki talijanski klubovi, javio se čak i engleski drugoligaš Leeds United.

Svi će oni pasti u drugi plan, ako je informacija inače vrlo pouzdane Gazzette točna. Uostalom, iza tog lista stoji enormna reputacija, oni neće napisati nešto što u sebi nema barem 80 posto istine ili možebitnosti da istinom postane.

Iako na leđima već ima 41 godinu, Buffon zna da se u PSG-u neće domoći svog cilja i europske titule. Juventus bi se sada, s Cristianom Ronaldom u drugoj sezoni uz novoga trenera Maurizija Sarrija i pokoje zvučno pojačanje zaista mogao upustiti u tu utrku. Osim uloge drugog vratara i pričuve poljskom internacionalcu Szczesnyju, Buffon bi imao ulogu produžene ruke za trenera Sarrija. Spominje se dakle, jednogodišnji ugovor s plaćom od četiri milijuna eura.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.