Foto: Damir Krajac / CROPIX

JOŠ JEDAN MILIJUNSKI POSAO DINAMA JE ZAVRŠEN! Nažalost, radi se u krivom smjeru

Autor: Dnevno.hr

Već je neko vrijeme to bilo “u zraku”, a u srijedu ujutro konačno je i potvrđeno. Kosovski branič Amir Rrahmani novi je član talijanske Verone. U poslu vrijednom otprilike dva milijuna eura, Modri su izgubili igrača koji je mogao pokriti sve pozicije u zadnjoj liniji. Po slobodnoj, možda i subjektivnoj procjeni, Rrahmani je igrač koji je od dolaska u Dinamo u tri sezone pokazao najveći napredak.

Rrahmani je s Dinamom osvojio jedan Kup i dva puta prvenstvo, a igrao je prošle sezone i u Europskoj ligi. Upisao je 21 nastup, a zabio je tri pogotka te jednom asistirao. Rrahmani je prvo ime koje je u ovoljetnom prijelaznom roku napustilo Maksimir. I dalje se čekaju aktivnosti na polju ulaznih transfera, a Modrima ne ide u prilog ni to što se njihova želja Eldar Čivić odlučio za odlazak u redove mađarskog prvaka Ferencvaroša.

Dinamo je na pripremama u Sloveniji, u srijedu dolaze A-reprezentativci, a polako će se priključivati i ostali koji su dobili nešto više slobodnih dana.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.