Joe Cole iz Liverpoola u West Ham

Autor: Totalsport

Bivši engleski nogometni reprezentativac vraća se u klub nakon 14 godina.

Bivši engleski nogometni reprezentativac Joe Cole (31) na pragu je prijelaza iz Liverpoola u West Ham, klub u kojem je započeo profesionalnu karijeru.

Engleski mediji navode kako su u Liverpoolu pristali pustiti Colea bez odštete i isplatiti mu 3 milijuna funti odštete kako bi ga skinuli sa svoje platne liste. Time će 'redsi' uštedjeti oko 4 milijuna funti, budući su mu u sljedećih 18 mjeseci, koliko ga je ugovor vezao, trebali isplatiti oko 4 milijuna funti s obzirom na njegova tjedna primanja u visini 92 000 funti.

Potvrdi transfera još prethodi samo uspješno obavljeni liječnički pregled.

Cole je u Liverpool stigao na ljeto 2010. godine iz Chelseaja bez odštete. Međutim, zbog niza ozljeda skupio je tek 42 nastupa i pritom postigao pet golova, a prošlu je sezonu proveo na posudbi u Lilleu.

Svoj drugi debi u dresu matičnog kluba Cole bi mogao imati već u subotu u FA Cupu protiv Manchester Uniteda, 14 godina nakon što je prvi put odjenuo dres 'čekićara'.




Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.