fbpx
Screenshot: Twitter/calciomercato.com

‘J**I SE, SLAŽEŠ SR**E, A NE EKIPU’ Hrvatski trener se tukao na parkiralištu, jedan čovjek sve pokrenuo…

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Uoči nove sezone u talijanskoj Serie A, ovog ljeta dolazile su informacije da hrvatski trener Ivan Jurić na klupi Torina nije zadovoljan situacijom u pripremama za novo prvenstvo, a dok momčad radi u Austriji, stigla je snimka koja je pokazala da je sve eskaliralo.

Jurić se na parkiralištu žestoko sukobio s Torinovim sportskim direktorom Davideom Vagnatijem, drugim ključnim likom iz ove priče, čiji je dolazak na pripreme sve pokrenuo. Bilo je i udaranja, a veću tučnjavu spriječio je čovjek za kojeg se vjeruje da je klupski zaposlenik Marco Pellegri, kako prenosi Football Italia.

Čuju se i riječi iz verbalne glasne rasprave, a kako prenose mediji u Italiji, Jurićeva poruka sportskom direktoru bila je: ‘J**i se, slažeš sr**e, a ne ekipu’, nakon što je Vagnati hrvatskom treneru poručio da ne ide na njega jer mu slaže momčad za novu sezonu.


Jurić uzaludno čeka pojačanja

Prije nego je došlo do situacije na parkiralištu, sa snimkom koja je odjeknula, na pripremama Torina raste Jurićevo nezadovoljstvo jer nema pojačanja kojima se nada, kako donose talijanski mediji.

Zbog toga, hrvatski trener je izgubio strpljenje sa sportskim direktorom, a sukob pokazuje koliko su stvari izmaknule kontroli.

Tvrdio da brani Jurića

U ovoj eskalaciji, Torinov sportski direktor je prema Juriću išao s upozorenjem da na njega ne urla i da prema njemu nema poštovanja jer ga brani od napada drugih u klubu, a kada se potegnula tema slaganja momčadi, hrvatski trener potpuno je izgubio mir. Krenule su i psovke s Jurićevom jasnom porukom o tome kako se momčad slaže.
Vikao je Hrvat na klupi Torina, vikao je i sportski direktor, a iz Vagnatijevih usta mogle su se čuti i riječi da Jurića ‘brani od onog se**nje’, a nagađa se da se tu radi o Urbanu Cairu, predsjedniku kluba.

Uvod u sezonu u torinskom klubu je, tako, jako vatren, a ostaje da vidimo hoće li Hrvat na klupi nakon svega ići dalje, u novo prvenstvo koje počinje za dva i pol tjedna.
Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.