Photo: Borna Filic/PIXSELL

JELIČIĆ I PLETIKOSA ODLAZE S HRT-A: Evo gdje sada možete slušati njihove komentare

Autor: Željka Orešković

Svjetsko prvenstvo su vrhunski odradili

Joško Jeličić i Stipe Pletikosa odradili su svoje što se tiče HRT-a.

Dvije utakmice Dinama u playoffu Lige prvaka moći ćete gledati na programu PlanetSporta, a ako Modri prođu posljednju prepreku na istom programu moći ćete pratiti njihove utakmice u grupnoj fazi LP-a. Ako Dinamo izgubi, njihove utakmice grupne faze Europske lige moći ćete pratiti na programima Arena Sporta.

Liga prvaka sljedeće tri godine moći će se uživo pratiti na VIP i B.net TV platformama. PlanetSport 1 i 2 će se emitirati stalno, a ostala tri kanala bit će aktivna utorkom i srijedom kada se igraju utakmice.

Utakmice će komentirati i analizirati stručni komentatori, koje će predvoditi Joško Jeličić i Stipe Pletikosa uz pomoć video tehnologije. Susret Dinama protiv švicarskog prvaka Young Boysa zakazan je 28. kolovoza, a svi korisnici će ovu utakmicu moći besplatno pratiti na PlanetSport kanalu u sklopu Osnovnog paketa.

Vipnet je pravo prijenosa Lige prvaka otkupio na tri godine, tako da će navedeni uvjeti vrijediti do 2021.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.