Foto: Igor Kralj/PIXSELL

JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA HR NOGOMETA (18) VEĆ OVE ZIME U DINAMU?! ‘Nije ista momčad bez njega!’

Autor: F.F

Hrvatski Dragovoljac i Lokomotiva odigrali su ‘mali’ zagrebački derbi na Kranjčevićevoj, a u iznimno zanimljivoj utakmici na kraju nije bilo pobjednika.

Susret je završio rezultatom 2:2, a posebno lijep bio je pogodak velike nade hrvatskog nogometa – Lukasa Kačavende. 18-godišnjak je primio loptu na svojoj polovici, povukao prema golu Dragovoljca te s krasnim udarcem s 25 metara matirao Šubarića.

Bio je to samo jedan u nizu prekrasnih poteza hrvatskog dragulja, a sličan pogodak postigao je nedavno i na prijateljskom susretu protiv grčkog velikana Panathinaikosa.

Klubovi u borbi za talentom, Dinamo opasno zagrizao

“Vratio se nakon što je odigrao dvije utakmice za mladu reprezentaciju i opet je bio među najboljima. Njegova klasa je neupitna, naša momčad nije ista s njim i bez njega! Lukas će biti sve bolji, to uopće ne dvojim, najbolje utakmice tek su pred njim”, poručio je Čabraja.


No, u svemu postoji jedan veliki problem za Čabraju i Lokomotivu; zbog fantastičnih igara sve je više klubova zainteresirano za 18-godišnjaka. Zagrizli su mnogi, ali Dinamo – posebno.

Prema dostupnim informacijama Dinamu se jako sviđa mladi Kačavenda, toliko da bi ga na Maksimiru voljeli vidjeti već ove zime. Nije poznato hoće li mladi talent ostati na posudbi u Lokomotivi do ljeta ili će Krznar odmah računati na mladog reprezentativca.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.