JE LI OVO OZBILJNA ODLUKA KLUBA POPUT MILANA: Vraća li se 38-godišnji Ibrahimović u momčad koju trese kriza?

Autor: Andrija Kačić Karlin

Zlatan Ibrahimović trebao bi se vratiti u talijanski AC Milan nakon završetka angažmana u LA Galaxyju, izjavio je u petak povjerenik za Američku nogometnu ligu (MLS) Don Garber.

Ugovor 38-godišnjeg švedskog napadača s Galaxyjem istječe krajem godine pa bi se, nakon što je proveo zadnjih 18 mjeseci u MLS-u, trebao vratiti u Serie A i pojačati napad posrnulog milanskog velikana.

Garber je rekao da je “Zlatan je tako zanimljiv momak, on je 38-godišnji momak kojeg regrutira AC Milan, jedan od najboljih klubova na svijetu”.

Ibrahamović je u 2018. i 2019. godini izabran u idealnu postavu MLS-a, gdje je zabio ukupno 53 pogotka.

Sezonu s Galaxyjem završio je prošlog mjeseca porazom s rezultatom 5-3 od lokalnog rivala, Nogometnog kluba Los Angeles u polufinalu zapadne konferencije MLS kupa.

Ibrahimović je u karijeri igrao za sva tri najveća talijanska kluba – Juventus, Inter i Milan. S Juventusom je osvojio dva naslova prvaka, koja su klubu naknadno oduzeta zbog sudjelovanja u aferi Calciopoli, a s Interom tri “scudetta”.

Igrao je za Milan između 2010. i 2012., postigavši ​​42 gola u 61 ligaškom nastupu, te osvojio jedan naslov talijanskog prvaka.




U dugoj i uspjesima bogatoj karijeri igrao je i za Malmo, Ajax, Barcelonu, Manchester United i PSG.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.