Je li ovo najgluplje isključenje u povijesti nogometa? (VIDEO)

Autor: I. K.

Prvo poluvrijeme igrao je s dresom s brojem 4, a što ga je natjeralo da zamijeni dres u svlačionici nitko ne zna.

Paulao, branič brazilskog drugoligaša Mogi Mirime, ući će u nogometne anale nakon što je na nevjerojatno glup način zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton na utakmici protiv Bragantina. Naime, Paulao je karton dobio jer je na poluvremenu obukao dres s krivim brojem, točnije umjesto broja 4 obukao je suigračev dres s brojem 3. Prvo poluvrijeme igrao je s dresom s brojem 4, a što ga je natjeralo da zamijeni dres u svlačionici nitko ne zna.

No, sudac je ispoštovao pravila te je uočio njegovu grešku već 6 minuta nakon početka drugog poluvremena te mu dodijelio žuti karton. No, s obzirom da je u prvom dijelu već imao žuti, Paulao je zaradio crveni karton. Kandidat za glupost godine. A još gore je što je Bragantino slavio 3-2 golom u 3. minuti sudačke nadoknade.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.