Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

JE LI MODRIĆ SVJESTAN OVOGA? Kapetanu Vatrenih dogodit će se nešto posebno na sljedećem El Clasicu!

Autor: Bruno Herljević

Sljedeće nedjelje na rasporedu je veliki derbi između Barcelone i Real Madrida, dakle, kultni ‘El Clasico’. A sada, znate li tko će biti najveća zvijezda na toj utakmici? Odgovor je – kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i najbolji igra svijeta, Luka Modrić!

Naime, ovo će biti prvi derbi Barcelone i Reala na kojem neće biti Cristiana Ronalda niti Lionela Messija i to nakon dugih 11 godina. Argentinac je do sada propustio samo dva derbija s Realom u 14 godina, a u obje su utakmice Katalonci bili poraženi.

Messija neće biti na utakmici za tjedan dana zbog loma ruke na utakmici sa Sevillom.

Nadalje, kako je Real Madrid ovoga ljeta prodao svoju najveću zvijezdu, prva zvijezda u momčadi postao je Luka Modrić, a njegove titule najboljeg u Europi i najboljeg na svijetu to potvrđuju. Dakle, u izostanku Ronalda i Messija, svjetla reflektora na velikom derbiju bit će uperena u Luku Modrića!

Usput, prisjetite se kako je izgledali posljednji sastavi El Clasica bez Messija i Ronalda.

BARCELONA: Valdes – Abidal, Marquez, Puyol, Milito – Deco, Xavi, Iniesta, Toure – Ronaldinho, Eto’o.

REAL MADRID: Casillas – Heinze, Cannavaro, Ramos, Pepe – Diarra, Sneidjer – Van Nistelrooy, Robinho, Raul.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.