Foto: Matija Habljak/PIXSELL

JE LI BUDUĆNOST VATRENIH U DOBRIM RUKAMA? ‘On je senzacija, može biti novi Modrić!’

Autor: F.F

Njemački mediji već danima pišu o hrvatskom dijamantu Lovri Zvonareku, mladiću koji je Slaven Belupo zamijenio minhenskim Bayernom. Mladić će još neko vrijeme ostati u Slavenu, a koprivnički klub trebao bi dobiti oko dva milijuna eura.

Ako se ispune određene točke u ugovoru ta cifra mogla bi narasti i do pet milijuna eura, a kakvu budućnost ispred sebe ima 16-godišnji Zvonarek otkrio je njegov bivši trener za njemački Bild.

Tomislav Stipić imao je samo riječi hvale za veliku nadu hrvatskog nogometa.

Rekorder HNL-a

Zvonarek je sa 16 godina vlasnik dva velika rekorda HNL-a. Naime, samo nekoliko dana nakon 16. rođendana Zvonarek je odigrao svoju prvu utakmicu za Slaven u prvom razredu hrvatskog nogometa. Dogodilo se to protiv Rijeke, čime je poslao najmlađi igrač koji je zaigrao u prvoj hrvatskoj ligi. Deset dana kasnije srušio je rekord Alena Halilovića, kada je protiv Varaždina postigao pogodak te postao najmlađi strijelac u povijesti HNL-a.

Sve se to događalo pod budnim okom Tomislava Stipića, koji je tada vodio Slaven. Za Bild je ovako opisao novog Bayernovog igrača:

“Jako brzo razmišlja. Nakon treninga bi se uvijek zapitao: ’15 mu je godina, koje su mu mane u odnosu na najbolje igrače u momčadi?’ Odgovor se nije mijenjao, a bio je: ‘Nikakve!'”, otkrio je Stipić pa hrabro zaključio:

“Ima mogućnosti postati novi Luka Modrić! Ukupno gledajuću, on je senzacija!”




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.