Izvor: Facebook/NK Lokomotiva Zagreb

IZNENADNA SMRT U CRNO ZAVILA HRVATSKOG NOGOMETNOG PRVOLIGAŠA! Umro je dugogodišnji predsjednik s kojim su ispisivali povijest!

Autor: F.F

Iznenadna smrt šokirala je hrvatsku javnost i u crno zavila prvoligaša NK Lokomotivu.

Dugogodišnji predsjednik Lokomotive Tin Dolički preminuo je u 62. godini života, a potvrdio je to i klub na društvenim mrežama.

Dolički je bio predsjednik hrvatskog prvoligaša više od 12 godina, a pod njegovim vodstvom klub je ostvario najbolje rezultate u 107 godina dugoj povijesti kluba.

Emotivni oproštaj

Lokomotiva se emotivno oprostila od dugogodišnjeg predsjednika putem Facebooka:

“U velikoj tuzi objavljujemo kako je u 62. godini preminuo predsjednik NK Lokomotive Zagreb, gospodin Tin Dolički. Gospodin Dolički u više od 12 godina na funkciji predsjednika kluba ostvario je najblistavije sportske uspjehe Lokomotive u njenjoj 107 godina dugoj povijesti. Igrači, Uprava, stručni stožer te svi djelatnici kluba ovim putem izražavaju iskrenu sućut obitelji i prijateljima. Naš voljeni predsjednik zauvijek će ostati u našim srcima, a njegova djela zauvijek će ostati upisana u povijesti Lokomotive. Počivao u miru Božjem.”

Obavijest o terminu ispraćaja naknadno će objaviti klub.




Pod vodstvom Doličkog, Lokomotiva je igrala finale Kupa 2013. godine te su bili drugi u HNL-u. Također, po prvi put u povijesti su se kvalificirali u kvalifikacije za Ligu prvaka gdje ih je izbacio Rapid Beč.

Dolički je bio i poznati zagrebački odvjetnik koji je jedno vrijeme radio kao pravni savjetnik Agrokora.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.