Foto: Goran Mehkek / CROPIX

IZNENADIT ĆE VAS BOBANOVO PRVO POJAČANJE! Jedan od najboljih Vatrenih stiže u Milan?!

Autor: Bruno Herljević

Slavni talijanski novinar, inače dobro upućen u poslove s transferima, Gianluca Di Marzio, objavio je kako je baš jedan hrvatski nogometaš prva želja novog Milana, koji će voditi Paolo Maldini, Frederico Massara i Zvonimir Boban, te trener Marco Giampaolo.

Riječ je o Dejanu Lovrenu, a za njega Di Marzio kaže kako je primarna meta. Osim Lovrena, člana aktualnog osvajača Lige prvaka, Milan navodno želi i mladog stopera Gianlucu Mancinija te veznjaka Sassuola, Stefana Sensija.

Lovrenu je prvi put otkako je u Liverpoolu budućnost neizvjesna. Što zbog ozljeda, što zbog slabije forme, Lovren se u posljednjem dijelu sezone preselio na klupu. U netom završenoj sezoni kao starter je izašao samo 14 puta, dok je u Ligi prvaka igrao na samo dva od 13 nastupa, s tim da od četvrtfinala i utakmice s Portom više nije igrao. Umjesto njega je uskočio Matip i na kraju se pokazalo da su oni i Van Dijk dobar stoperski par. Liverpool također planira ovoga ljeta pojačati obranu, a zbog toga bi Lovren mogao ispaštati.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.