Foto: Zeljko Puhovski/CROPIX

IZNENAĐENJE HNL-a KORAK BLIŽE EUROPI! Odluka pala na kraju, blistali bivši hajdukovci

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Varaždin je svojim rezultatima najugodnije iznenađenje sezone u SuperSport HNL-u, a taj svoj status Varaždinci su potvrdili i u prvoj utakmici 19. kola u kojoj su kod kuće s 1:0 slavili protiv Slaven Belupa.

Odluka je pala na kraju susreta, u 89. minuti. Jedini gol na utakmici je iz penala zabio Tonio Teklić, a do tog penala došlo je nakon što su u duelu u kaznenom prostoru bili Varaždinov Banovec i Slavenov Hoxha.

Uz Teklića, bivšeg igrača Hajduka, za Varaždin je opasan bio i još jedan nekadašnji hajdukovac. Michele Šego istaknuo se svojim potezom nakon nepunih pola sata igre kada je opasno pucao, ali ‘razoružao’ ga je Slavenov golman Čović.

Foto: Zeljko Puhovski/CROPIX

Poslije ove pobjede, Varaždin je zbog bolje gol-razlike prestigao Slaven i sada je na četvrtom mjestu. I jedni i drugi imaju 27 bodova.

U borbi za Europu, trećeplasirani Osijek je Varaždincima sada četiri bodova daleko. Osječani imaju utakmicu manje koju će u nedjelju u 19. kolu kod kuće odigrati protiv Gorice, posljednje na ljestvici.

Sutra su na redu dvije utakmice 19. kola. Šibenik će u 15 sati ugostiti Rijeku, a Dinamo će u 17:10 u gradskom dvoboju na Maksimiru tražiti pobjedu nad Lokomotivom.

U nedjelju će Osijek i Gorica igrati u 15 sati, a u 17:10 sati u Puli je na rasporedu dvoboj Istre 1961 i Hajduka.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.