Foto:twitterscreenshot

IZNENADA PREMINUO POZNATI ENGLESKI NOGOMETAŠ (38)! Od njega se opraštaju velikani Premiershipa

Autor: G.I.Š.

Još jedna šokantna vijest dolazi nam ovaj puta s Otoka, gdje je u 38. godini života preminuo poznati Engleski nogometaš Marvin Morgan. Kako javljaju lokalni mediji uzrok smrti poznatog nogometaša, a poslije i biznismena još uvijek nije poznat.

Marvin Morgan je tijekom profesionalne karijere nosio dresove Plymoutha i još dosta niželigaških momčadi u Engleskoj, a proslavio se kao modni dizajner pokrenuvši vlastiti brand “Fresh ego kid”.

Ambasadori njegovog branda bili su i poznati nogometaši koji trenutno igraju u Premiershipu poput, Lukakua, Eshila Junga, Declana Ricea i drugih.

Bio je omiljen

“Ne mogu da vjerujem da pišem ovo. Leti visoko brate moj. Bio si voljen od svih i svima ćeš nedostajati”, napisao je James Medison na Twitteru, dok je Rice kratko napisao:

“Jedna od najsretnijih i najvoljenijih osoba koje sam upoznao. Totalno sam šokiran”, napisao je Declan Rice.

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.