Photo: Igor Kralj/PIXSELL

IZBORNIK PRIZNAO DA JE DOBIO ČETIRI NEMORALNE PONUDE! Evo tko želi Dalića i koliko mu nudi milijuna

Autor: Bruno Herljević

Izbornik Zlatko Dalić uživa u odmoru nakon što je s hrvatskom nogometnom reprezentacijom osvojio srebro na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiju.

Dalića i njegove Vatrene sada čeka Liga nacija, novo natjecanje, a prvu utakmicu Hrvatska igra 11. rujna protiv Španjolske. Prije te utakmice Dalićevi srebrni Vatreni igraju prijateljsku protiv Portugala.

Međutim, iako je Dalić oporavio reprezentaciju i doveo je od povijesnog uspjeha, njegov status na klupi Vatrenih i dalje je neizvjesan. Dakako, problem je u HNS-u. U Savezu tvrde da će izborniku dati novi i bolji ugovor, iako mu postojeći vrijedi do 2020. godine, ali možda čak i nije toliki problem u samom ugovoru.

Dalić je nedavno okupio novinare i olakšao si dušu.

“Ne zakazujem ja okupljanja, to je zadaća Saveza. Nisam ni razmišljao o utakmici s Portugalom. Sada je idealan trenutak da odem. Odluku sam donio još poslije Amerike, sa svojom obitelji, i ta odluka je u meni. Ali dolaskom u Zagreb, kada sam vidio onaj doček, tu svoju odluku moram preispitati. Zbog tih običnih ljudi, koji su mi najvažniji, zbog tih emocija… Pitam se: imam li ja sada pravo te ljude iznevjeriti”, izjavio je to Dalić prije par dana.

Dalić je objasnio sve što zamjera aktualnom vodstvu HNS-a, od toga da je stožer morao slagati mjesecima zbog Dražena Ladića koji je nepoželjan pri HNS-u, a onda su ga htjeli i smijeniti nakon one turneje po SAD-u proljetos. Kritizirali su ga i iz Osijeka jer nije zvao njihove igrače u sastav, a na koncu je naglasio kako ne zamjera ništa Šukeru jer mu je dao podršku, već nekim ljudima oko njega.

”Neću više raditi, a da mi netko radi iza leđa! Znam sve što se događalo, ali kažem vam iskreno sad: više neću raditi niti jedan dan u atmosferi u kojoj se meni nešto kuha iza leđa. Cijeli se život borim, guram sa svojim igračima i neću ostati niti jedan dan ako saznam da netko opstruira mene i moj stožer. To neću, želim čistu situaciju”, rekao je Dalić, prenosi SN.




Otkrio je potom i da je imao četiri unosne ponude iz inozemstva.

“Konkretno, u samo dva dana sam dobio ponude od četiri reprezentacije, ali mene to ne zanima. Zanima me samo Hrvatska, zanima me samo što će biti ovdje, ali kažem, želim imati svoj status, svoj mir, da ne moram stalno biti u oprezu da mi netko radi iza leđa. To je ono što mene zanima i to je cijeli plod mojih razmišljanja. Nisam opterećen nikakvim ponudama. One će biti i dalje, jer ja sam u ovom trenutku drugi trener svijeta. Ne može biti bolje”, otkrio je Dalić.

Dalić je dobio čak četiri multimilijunske ponude i to za preuzimanje Japana, Irana, Egipta i Uzbekistana, a posebice su bogate bile one Japana i Irana. Riječ je navodno o višemilijunskim ponudama!




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.