Foto: GuliverImage

IVAN PERIŠIĆ SVE PRELOMIO: ‘Odlazi i potpisuje idući tjedan, klubu su već javili’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Ivan Perišić nije na terenu zbog ozljede, ali ovih dana je itekako aktivno oko njega. Nakon što je iz Engleske stigao signal da je na pragu odlaska u Tottenham, poznati talijanski novinar Fabrizio Romano, pratitelj zbivanja na nogometnom tržištu, tvrdi da je sve već riješena stvar.

‘Ivan Perišić ide u Tottenham. Očekuje se dvogodišnji ugovor, a Interu su već javili o tome’, objavio je Romano na Twitteru.

Čekaju ga idućeg tjedna

Poznati pratitelj zbivanja na tržištu nogometaša dodao je da bi Perišić idućeg tjedna trebao biti na medicinskom pregledu u Londonu, a tada se očekuje i potpis ugovora. ‘Antonio Conte htio je Ivana kao prioritet’, dodao je Romano, ističući važnu ulogu koju je ovoj priči imao talijanski trener na Tottenhamovoj klupi.




Podsjetimo, Conte i Perišić bili su zajedno u milanskom Interu, s proslavom naslova prvaka Italije u prošloj sezoni, a sada će ponovno biti skupa, u novom poglavlju zajedničke priče koje će biti otvoreno u Londonu.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.