Photo: Clive Brunskill/Getty Images

ISKALILI SE: Nakon eliminacije protiv Liverpoola Bayern se iživljavao nad Mainzom

Autor: Andrija Kačić Karlin

Nogometaši Bayerna, kojeg vodi Niko Kovač, u nedjelju su na Allianz Areni napunili mrežu Mainza, pobijedivši sa 6-0, a trostruki strijelac bio je James Rodriguez (33, 51, 55). Pogotke su još zabili Robert Lewandowski (3), Kingsley Coman (39) i Alphonso Davies (70), a Bayern se vratio na prvo mjesto Bundeslige, ima isti broj bodova ali bolju gol razliku od Borussije Dortmund.

U 26. kolu Bundeslige Eintracht iz Frankfurta je u nedjelju na domaćem terenu svladao Nürnberg sa 1-0 pogotkom Martina Hintereggera u 31. minuti. Hrvatski napadač u dresu Eintrachta Ante Rebić ušao je u igru u 76. minuti, a u 82. se mogao upisati u strijelce, ali je bio trunku neprecizan. U 88. minuti Rebić je zatresao mrežu, ali je nakon pregleda VAR-a pogodak poništen zbog zaleđa.

Hrvatski branič Tin Jedvaj nije bio u sastavu Bayera Leverkusena, koji je na domaćem terenu izgubio od Werdera sa 1-3.

Dan ranije Hoffenheim je na gostovanju kod Stuttgarta odigrao 1-1, a pogodak za goste zabio je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić u 43. minuti. Bio je to njegov 18. gol ove sezone u svim natjecanjima, a 13. u Bundesligi.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.