Inter dočekuje Bayern, Barca ide na noge Arsenalu

Autor: hina

Ždrijeb osmine finala nogometne Lige prvaka održano je danas u Nyonu, a prve utakmice su na rasporedu 15. i 16. veljače iduće godine, te 22. i 23. veljače.

U Nyon je danas održan ždrijeb osmine finala nogometne Lige prvaka koji je donio nekoliko zanimljivih ogleda.

Aktualni europski prvak Inter igrat će protiv Bayerna u čijim redovima igraju Ivica Olić i Danijel Pranjić. Bit će to repriza lanjskog finala u kojem je talijanski sastav slavio 2:0. Zanimljivo će biti i u srazu Arsenala i Barcelone.

Hrvatsku četvorku u Tottenhamu Luku Modrića, Vedrana Ćorluku, Stipu Pletikosu i Niku Kranjčara očekuje ogled protiv Milana, dok će Darijo Srna i Eduardo predvoditi Šahtar protiv Rome.

Ivan Rakitić i Schalke odmjerit će snage protiv Valencije, dok će Dejan Lovren i Lyon imati težak zadatak protiv Real Madrida.

PAROVI:

Roma – Šahtar

Milan – Tottenham




Valencia – Schalke

Inter – Bayern

Lyon – Real Madrid




Arsenal – Barcelona

Marseille – Manchester United

FC Kopenhagen – Chelsea

Prve utakmice na rasporedu su 15. i 16. veljače iduće godine, te 22. i 23. veljače, dok su uzvrati 8. i 9. ožujka, te 15. i 16. ožujka

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.