Screenshot: Twitter/Luka Modrić

IMA LI MODRIĆ DOVOLJNO VITRINA ZA SVOJE TROFEJE? Opet je slavio s Realom, zabio je i podigao još jedan pokal!

Autor: Andrija Kačić Karlin

Evo novog trofeja za našeg Luku Modrića. Jer, s nogometašima madridskog Reala osvojio je španjolski Superkup, u finalu su Madriđani pobijedili Athletic Bilbaoo s 2-0. Zanimljivo, Modrić je s Realom osvojio čak 17 trofeja. S Realom je osvojio četiri Lige prvaka, dva prvenstva, četiri Superkupa, tri klupska svjetska prvenstva, tri Uefina Superkupa, te Kup kralja. Klupski rekorderi su Paco Gento i Marcelo sa po 23 trofeja u Realovim dresu.

Prvi gol za Real postigao je upravo Luka Modrić. U 38. minuti je baš izvrsno reagirao. Rodrygo je probio po desnoj strani, vrativši loptu do Modrića koji je sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora svladao Unaia Simona. S 36 godina i 129 dana kapetan hrvatske reprezentacije je postao najstariji strijelac u španjolskom Superkupu.

Do 2-0 Real je stigao pogotkom Benzeme iz jedanaesterca. Koji se prije toga nekoliko minuta provjeravao VAR tehnologijom.

Imao je u 88. minuti i Athletic jedaanaesterac, no promašio ga je Raul Garcia. Zapravo, sjajno ga je obranio Courtois.

Realu je to 12. osvojeni Superkup, no rekorder je i dalje Barcelona koja ima jednu trofej više. Athletic Bilbao je ostao na tri osvojena Superkupa.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.