IBRAHIMOVIĆ SE VRAĆA U EUROPU! Zlatan idealno rješenje za prekid golgeterske suše u redovima velikana!

Autor: Bruno Herljević

Velika kriza zavladala je u redovima aktualnog osvajača Lige prvaka, Real Madrida. Nižu se loši rezultati, a sada i negativni rekordi. Po prvi put u 17 godina Real je nakon devet kola na poziciji koja ne vodi u Europu. Posljednji put to se dogodilo sezone 2001./2002. kada su bili na 15. mjestu Priemre.

To je tek jedan u nizu negativnih rekorda koje su Modrić i društvo srušili ove sezone, a onaj koji je također vrlo zabrinjavajuć bio je da im golgeterska suša traje već 480 minuta.

Hoće li se i kada Real vratiti u vrh španjolskog nogometa, to je teško prognozirati, ali jedno rješenje možda postoji. Naime, problem realizacija mogao bi popraviti Zlatan Ibrahimović!

Realu kronično nedostaje kvaliteta u završnici, a Ibrahimovićje provjereno dobro rješenje. Zlatan trenutno igra u LA Galaxyju, a Real bi ga htio dovesti na zimu. Ne smeta im ni činjenica da Ibrahimović ima 37 godina, a kako i bi kada je ovaj prošlog vikenda zabio i asistirao na gostovanju kod Minnesota Uniteda.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.