Foto:instagramscreenshotir

HRVATSKO SRCE IVANA RAKITIĆA: U pijesku nacrtao ono što najviše voli

Autor: Dnevno GIŠ

Ivan Rakitić iako više ne igra za Hrvatsku reprezentaciju, Lijepa naša mu je izgleda uvijek na pameti, čak i na odmoru u Dubaiju gdje je sa suprugom Rachel.

Rakitić na odmoru provodi vrijeme kao i bilo koji drugi turist, zabavlja se vodenim sportovima, ide na večere, ali Ivan je odlučio i umjetnički se izraziti.

Tako je Ivan na plaži u pijesku nacrtao Hrvatsku trobojnicu, a pored grb Seville i svima pokazao o čemu razmišlja i tijekom odmora.

Kako vam se sviđa

“Crtam kao dijete u pijesku. Što mislite o mojim crtežima?”, upitao je Ivan svoje pratitelje na Instagramu, a uskoro mu se javio duhovitom opaskom suigrač iz Seville Rafa Mir:

“Srećom, posvetio si se nogometu”, kratko mu je odgovorio Rafa, dok je jedan od pratitelja iz Hrvatske zaključio kako je promašio karijeru.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)




Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.