Screenshot/Instagram

HRVATSKI PRVOLIGAŠ PRED PONOROM: ‘Možda plaće budu do Božića’

Autor: J.Č

U 19. kolu HNL-a Osijek u Gradskom vrtu dočekuje Šibenik.

Iako je klub sa Šubićevca uvijek neugodan protivnik, što su pokazali nekoliko puta ove sezone, situacija u klubu i nije baš bajna.

Igračima kasne plaće, treneru Mariju Rosasu također, a igrači su preskočili trening kako bi pokazali kolumbijskim  suvlasnicima kluba da im je strpljenje isteklo.

‘Možda bude na Božić’

“Ne treba se opterećivati time. Treba ‘namjestiti’ glavu i koncentrirati se na nogomet. Jednog dana plaća će doći, možda na Božić”, rekao je Ivan Delić za Šibenski.

Kolumbijci su obećali isplatiti dugovanja do polovice prosinca, no kako stvari stoje, neće biti ništa od toga.

“Nismo u zavidnoj situaciji, sve se više o tome priča i u svlačionici. Ipak, kada izađemo na igralište, ponašaju se kao profesionalci. Na tome im samo mogu čestitati”, izjavio je Rosas.

‘Osijek nije nedodirljiv’

“Osijek je taktički dosta snažan, igra dobru obranu. Međutim, nisu nepobjedivi. Dapače, držim da ćemo imati svoje prigode. Dobro smo raspoloženi, dobro trenirani i gotovo svi smo na okupu”, najavio je sutrašnji dvoboj Delić.




Povijest je na Osijekovoj strani, u šest ligaških susreta Šibenčani nisu postigli pogodak, a nisu osvojili ni boda.

Susret se igra u 13h, zbog straha od magle.

 




 

 

Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.