Foto:Davor Javorovic/PIXSELL

HRVATSKA UTAKMICA GODINE DOBILA TERMIN: Nevjerojatno što čeka Vatrene!

Autor: I.K.

Hrvatska do kraja puta u skupini u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo dogodine u Kataru ima još dva velika zadatka u studenom. Prvi će stići na Malti, a drugi, vjerojatno ključni, protiv Rusije na Poljudu.

Nakon što je to objavila UEFA, sada znamo i termine tih utakmica. Ona druga, 14. studenog u sudaru s Rusima u Splitu, mogla bi biti odlučujuća za put u Katar, a vrijeme početka bit će neobično za dvoboj takve težine. S centra će se krenuti – u 15 sati.

Istovremeno će se igrati još dvije utakmice posljednjeg kola skupine H, u kojoj su i Vatreni. U malteškom Ta’ Qaliju domaći će dočekati Slovake, a u Ljubljani će Slovenija ugostiti Cipar.

Rani dolazak na Poljud

S takvim terminom utakmice protiv Rusije, hrvatski navijači će se na Poljudu trebati okupiti rano, kako bi Hrvatska od početka s tribina imala jaku podršku u dvoboju u kojem će se tražiti pobjeda.

Ipak, prije toga, u fokusu će biti Malta. Ta utakmica igra se tri dana prije susreta s Rusima, 11. studenog u gostima.

Večernji termin

Kako je objavila UEFA, Hrvatska će svoju gostujuću utakmicu na Malti igrati s početkom u 20:45 sati.

Istovremeno će u pretposljednjem kolu igrati Slovačka i Slovenija, a Rusija će ugostiti Cipar u 18 sati po našem vremenu.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.