Foto: Vladimir Dugandzic/CROPIX

‘HRVATSKA POLICIJA, MITO I KORUPCIJA!’ Strašna poruka s Poljuda, veliki odgovor ljutitih navijača

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Od početka finala Kupa Hrvatske, atmosfera na Poljudu uljepšala je borbu za trofej u kojem se na terenu ‘tuku’ Hajduk i Rijeka. Iako je nominalno situacija takva da su Riječani domaćini, po očekivanju vlada premoć Torcide u glasovima i pjevanju, dok se gostujuća Armada smjestila na tribinama nedugo po dolasku brodom u putovanju koje je trajalo cijele noći i dio dana.

Na strani na kojoj su dominirali Hajdukovi navijači, pri kraju prvog poluvremena čula se poruka koji dan nakon što je odjeknuo sukob Torcide s policijom na autocesti A1, u blizini odmorišta Desinec, s velikim brojem privedenih nakon što je Hajduk igrao gostujući derbi protiv Dinama na kraju hrvatskog prvenstva.

‘Hrvatska policija, mito i korupcija’, moglo se čuti s tribina, s porukom koja je ‘okrznula’ i veliki policijski kontingent koji je sudjelovao u osiguranju ove utakmice.

Tom Dubravec/ CROPIX

Prije nego se utakmica zahuktala, pogledajte kako je izgledao dio atmosfere s Poljuda.

Foto: Bozidar Vukicevic/CROPIX
Foto: Tom Dubravec/CROPIX
Foto: Bozidar Vukicevic/CROPIX
Foto: Tom Dubravec/CROPIX
Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Legende na tribinama

Borba za trofej privukla je i legende sudionika finala. Na Hajdukovoj strani, na predstavljanju Rabuzinovog sunca prije početka utakmice bio je Ivica Šurjak, a Rijekini navijači mogli su pozdraviti Mladena Mladenovića.

Tribine su pozdravile i još jednu legendu, ali ne nogometnu. Na tribine Poljuda došao je Mišo Kovač, u Hajdukovim navijačkim bojama i sa šalom oko vrata.

Foto: Tom Dubravec/ CROPIX
Foto: Tom Dubravec/CROPIX




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.