Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

HRVATSKA DOŽIVJELA NOVI UDARAC: Nastavljaju se problemi Vatrenih, stiglo i jedno ugodno iznenađenje

Autor: I.L.

Josip Brekalo će zbog korone propustiti utakmicu sa Slovenijom, a za susret s Bugarskom još se ne zna hoće li biti spreman.

Brekalo nije dio prve postave, ali je zasigurno jedan od igrača koje je Dalić htio isprobati u novoj formaciji, 3-5-2. Brekalo je u takvom sustavu trebao biti na poziciji desnog beka koji je orijentiran na igru prema naprijed.

Novu formaciju za HRT komentirao je Ante Budimir: “Nisam o tome razmišljao, mislim da je u ovom trenutku to manje bitno, važno je vidjeti ideje koje će izbornik staviti ispred nas i tome se prilagoditi. Treba vidjeti kakve će biti upute.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)




Brozović s ekipom

Na okupljanju Hrvatske bilo je i jedno ugodno iznenađenje. Iako je ozlijeđen, Marcelo Brozović došao je među Vatrene na ovoj akciji, što bi moglo značiti da će izbornik možda moći i računati na njega u susretima.

“Za početak, očekujem dvije pobjede. Takva sam osoba da uvijek idem na pobjedu i ništa drugo me ne zanima. Čekat ću svoju priliku i nastojati je iskoristiti na najbolji mogući način. Ako se izbornik odluči za mene, nastojat ću se predstaviti u najboljem svjetlu, dati sve za momčad i nadati se pozitivnim rezultatima.” izjavio je za HRT Kristijan Jakić.




Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.