Foto: Milan Sabic/PIXSELL

HRVATI DOBILI SRBINA: Nakon ovog poraza zatresla mu se klupa

Autor: G.I.Š.

Sinoć je odigrano 23. kolo Serie A u kojem su se susrele momčadi Hellas Verone i Bologne, a u sukobu Igora Tudora i Siniše Mihajlovića pobjedu je odnio hrvatski trener 2:1.

Mihajlović ovo gostovanje u Veroni neće pamtiti po dobrom, nakon što je njegova momčad povela 1:o već u 14. minuti, ali je Verona izjednačila do kraja prvog poluvremena na 1:1.

No Tudor u 74. minuti uvodi Nikolu Kalinića koji je u 85. minuti zabio za pobjedu 2:1, i tako uzdrmao Mihajlovićev položaj u Bologni.

Skok na tablici

Nakon pobjede Verona je skočila na tablici na deveto mjesto i ima šest bodova više od Bologne koja je ostala trinaestom mjestu. Prvi je dvojac iz Milana s time da Inter ima 50 dodova i utakmicu manje od drugoplasiranog Milana koji je skupio 48 bodova.

Tudoru ove sezone ide jako dobro u Veroni koja dolazi u dio tablice gdje će se boriti za Europa ili Konferencijsku ligu, dok se Bologna nakon lošeg ulaska u sezonu taman bila stabilizirala, ali očekivali su više od ove sezone od 13-og mjesta.

 

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.