Screenshot: Facebook/Footgol TV

HOROR PRIČA NOGOMETAŠA: Obećavali mu novi klub, a završio u parku!

Autor: I.K.

Maximilano Fornari, 26-godišnji argentinski vezni igrač, upao je u neobičnu i tešku situaciju s kojom je izašao u javnost. Argentinac je dogovorio transfer iz Club Atletico Guemesa iz svoje domovine, trebao je otići u grčku Apollon Larissu, ali kako tvrdi, od toga nije bilo ništa jer su ga prevarili.

Fornari je došao u Grčku iz rodne Argentine, mislio je da je sve u redu i da će moći igrati za novi klub, no naišao je na bolnu realnost u kojoj je otišao od kuće nadajući se novcu, a ostao je praznih ruku.

Kako u Larissi nema nikoga, u Grčkoj se sada mora snalaziti kako god zna, navikavajući se na život bez krova nad glavom.

Sve se naglo zakompliciralo

U svojoj priči, argentinski nogometaš otkrio je da se za njega sve naglo zakompliciralo. Igrački zastupnici koji su mu obećavali dolazak u novi klub su ga prevarili, ostavljajući ga bez ičega.

Fornari je dodao da u Grčku nije stigao tek tako, dobio je službenu ponudu, no kako nije potpisao ugovor s novim klubom, sve se okrenulo na njegovu štetu.

Nema novca, spava u parku

Argentinac je i dalje u Grčkoj, čeka rješenje svojeg slučaja, a snalazi se tako da spava na klupama u središnjem gradskom parku.

Financijska situacija je takva da nema što za jesti, a nema novca ni za kartu za povratak kući.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.