Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

HOĆE LI KAPETAN ZAIGRATI NA EURU? Dinamova pluća odaslala poruku u javnost nakon koje ćemo odahnuti

Autor: Dnevno.hr

Ma, najgore su te generalne probe i prijateljske utakmice prije odlazaka sportaša na neko veliko natjecanje. U redu, neka se one odigraju, moraju se dečki (ili cure) pripremiti, ali… Dajte samo nek’ se nitko ne ozlijedi.

Baš se to dogodilo u srijedu krajem prvog poluvremena utakmice mladih nogometnih reprezentacija Hrvatske i Danske u Puli. Bila je to proba i jednih i drugih uoči odlaska na U-21 Europsko prvenstvo koje za nekoliko dana počinje u Italiji i San Marinu. Zbog problema s gležnjem krajem prvog poluvremena morao je, uz velike bolove, s terena na Aldu Drosini izaći kapetan Ivan Šunjić. Dinamov veznjak je, kako je tada izgledalo, teže ozlijedio gležanj, ali… Srećom, možemo odahnuti, jer problem nije tako težak kao što se isprva mislilo.

“Sve će biti u redu, OK sam. Nije ništa strašno, tu ozljedu gležnja vučem još od utakmice s Osijekom u gostima. Najvažnije je da ću biti spreman za Europsko prvenstvo”, rekao je kapetan naše mlade reprezentacije za 24 sata.

Mladi će kroz skupinu s Rumunjskom, Engleskom i Francuskom pokušati izboriti drugi krug, a bi im mogao donijeti nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju sljedeće godine. Šunjić će za reprezentaciju Nenada Gračana biti velika uzdanica. Prvu utakmicu mini Vatreni igraju protiv Rumunjske, sljedećega utorka.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.