Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

HOĆE LI ‘GORJETI’ U ZAGREBU? Pogledajte pozivnicu za dolazak na stadion, sve počinje uskoro…

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Lokomotiva je prošle godine igrala sjajna nogomet na krilima mladih igrača. Jasno, klub koji je godinama označen kao filajla ne može baš okupiti puno ljudi.

Domaće utakmice većinom su prazne osim ako stadion ne napune ‘gosti’ iz Dinama ili Hajduka. Čini se da je i Lokomotivi dosadilo slušati zvuk tramvaja za vrijeme utakmice te žele huk s tribina.

Klub je uoči domaće sezone odlučio se za jedan potez koji, kako se oni nadaju, privući više ljudi pa da famozni Balkon Boysi ne budu jedni ‘ultrasi’.

Jeftina cijena

Iz kluba pozivaju ljude da postanu član Lokomotive za 150 kuna što će im automatski značiti da imaju godišnju ulaznicu. S obzirom da je u sezoni 18 domaćih utakmica to znači da HNL ludilo na ‘Kranjči’ možete gledati za manje od 9 kuna po susretu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli NK Lokomotiva Zagreb (@nklokomotiva)




‘Članovi ostvaruju godišnje ulaznice za Lokomotivine utakmice za sezonu 2022/2023.
Vrijeme izrade godišnje ulaznice je desetak dana, šaljemo povratno godišnju ulaznicu na Vašu adresu, ili možete osobno preuzeti u klubu. ‘ poručili su iz kluba.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.