Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

HIGUAIN OTKRIO PRAVU ISTINU O ODLASKU IZ JUVEA: ‘Potjerali su me’

Autor: Željka Orešković

Mnogi i dalje ne razumiju baš najbolje što je to Juventus radio ljetos. Naime, doveli su Ronalda, što je odjeknulo u cijelom svijetu, ali su za njega žrtvovali Gonzala Higuaina, golegetera koji mnogo puta dokazao svoju vrijednost, kvalitetu i talent.

Stara dama njega je uputila u Milan na jednogodišnju posudbu za 18 milijuna eura s mogućnosti otkupa za dodatnih 36 milijuna eura. Ne čudi što je mnogima ovakva odluka zbunjujuća jer u srpnju 2017. godine, Juve je dao 90 milijuna eura za Higuaina.

Upravo on sada je za Gazzettu dello sport progovorio o tom transferu, ali i dalje ništa nije jasno.

“Kada je stigao Cristiano Ronaldo, Juventusova uprava rekla mi je kako moram otići. Praktički sam potjeran. To je javna tajna i to svi znaju. Odlazak iz Torina nije bila moja odluka”, rekao je Gonalo i dodao kako ne žali što je prihvatio Milanovu ponudu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.