Foto: Duje Klaric/CROPIX

HAJDUK ZAGRIZAO ZA NOVO POJAČANJE? ‘Poslali su konkretnu ponudu, žele ga dovesti’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Nakon početka prvenstva pobjedom nad Istrom 1961 u Puli, s 2:0 na tom gostovanju, Hajduk će u subotu u drugom ovosezonskom ligaškom nastupu igrati u Varaždinu, a uoči te utakmice, priča se o mogućem pojačanju za momčad koju vodi Valdas Dambrauskas.

Ono bi stiglo iz Poljske, a riječ je o Bartoszu Nowaku, 28-godišnjem veznom igraču napadačkog usmjerenja, članu Gornika iz Zabrzea, s kojim ima ugovor još godinu dana. O interesu za Nowaka piše poljski novinar Tomasz Wlodarczyk na sportskoj stranici Meczyki.

Po informacijama koje je donio Wlodarczyk, na Poljudu su se već bacili na posao dovođenja novog igrača.

‘Zainteresiranih ne nedostaje’

Kako tvrdi poljski novinar u tekstu na tamošnjoj sportskoj stranici, ne nedostaje zainteresiranih klubova koji bi voljeli dovesti Nowaka. U toj priči je i Hajduk. ‘Prema našim informacijama, hrvatski Hajduk Split ulaže napore da ga dovede. Ovaj klub već je poslao konkretnu ponudu Gorniku. Još nije prihvaćena, no moguće je da će se obje strane dogovoriti ovog ljeta’, piše se o potencijalnom novom igraču na Poljudu.

Foto: Goran Sebelic/CROPIX

Još nije igrao u inozemstvu

Bartosz Nowak je do sada gradio svoj put samo u poljskim klubovima. U Gorniku je od ljeta pretprošle godine, a po podatku Transfermarkta, vrijednost na tržištu mu je 1,8 milijuna eura.

U prošloj sezoni u najjačem rangu poljskog klupskog nogometa, 28-godišnji veznjak je u klubu iz Zabrzea imao osam golova i sedam asistencija u 34 ligaška nastupa.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.