Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Hajduk u rukama navijača! Udruga Naš Hajduk pregovara s Mamićem oko kupnje velikog dijela dionica

Autor: Bruno Herljević

"Razgovori su tek počeli, čeka nas dosta posla pa molimo i medije i članove za strpljenje dok zajedno ne pronađemo najbolji model koji će zaštiti interese sve tri strane", poručili su iz Udruge.

Udruga Naš Hajduk obavijestila je javnost kako trenutno pregovara s Tomislavom Mamićem oko otkupa njegova udjela u vlasničkoj strukturi Hajduka. Riječ je o 24.52 posto dionica, odnosno 131.580 dionica vrijednih ukupno 35.4 milijuna kuna.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Željeli bismo naše članove obavijestiti da su u tijeku pregovori s predstavnicima tvrtke Tommy oko otkupa 24,53% dionica Hajduka koje su u njihovom vlasništvu. Obostrana želja i nas i predstavnika tvrtke Tommy je da prikupljen od strane navijača bude uplaćen Hajduku. Razgovori su tek počeli, čeka nas dosta posla pa molimo i medije i članove za strpljenje dok zajedno ne pronađemo najbolji model koji će zaštiti interese sve tri strane”, stoji u priopćenju NH.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.