Hajduk traži smjenu Markovića i Srebrića; Oni nisu HNS, to je Zagrebački nogometni savez!

Autor: G.R.

Oni nisu HNS, to je Zagrebački nogometni savez. To je njihova privatna organizacija. Mi ćemo prekinuti sve odnose. Jedno s Markovićem dogovorim u razgovoru u četiri oka, a on kasnije sve porekne, bjesnio je Svaguša.

Odluka Hrvatskog nogometnog saveza da se utakmica s Maltom, ipak, odigra na Maksimiru, kao i odluka da Dinamo može registrirati Hajdukova omladinca Grčića, očekivano je dočekana na nož, a gdje drugdje nego li u Splitu.

Predsjednik Hajduka, Joško Svaguša, doslovce je poludio na odluke donesene na jučerašnjoj sjednici IO HNS-a, te je najavio da će zatražiti ostavke dvojca Marković-Srebrić.

Igor Štimac će se kandidirati za predsjednika HNS-a!

Marković dovodi Platinija kako bi osigurao doživotni mandat predsjednika HNS-a

– Oni nisu HNS, to je Zagrebački nogometni savez. To je njihova privatna organizacija. Mi ćemo prekinuti sve odnose. Jedno s Markovićem dogovorim u razgovoru u četiri oka, a on kasnije sve porekne – rekao je za Slobodnu Dalmaciju Svaguša, te dodao kako će do prosinca pronaći dalmatinskog protukandidata Vlatku Markoviću (izbor za predsjednika HNS-a održava se u prosincu).

– Htjeli su nam dati Maltu na Poljudu, ali mi ne želimo ništa dok su oni na čelu HNS-a. Neka im hrvatski Wembley – bjesnio je Svaguša, koji jučerašnju odluku da Dinamo može registrirati Hajdukova igrača Grčića, smatra sramotnom.

– Na tome nećemo stati, idemo na Arbitražu, a ako bude potrebno, pokrenut ćemo i druge sudske postupke kako bismo zaštitili više od 6 tisuća naših dioničara, ali i međunarodnu zaštitu. Igrača su registirirali mimo svih propisa, dolaze ovdje i vrbuju našu djecu, a imaju četrnaest stranaca. Svi se zalažu za razvoj mladih igrača. A taj Dinamo je progurao odluku da može nastupiti šest stranaca koji samo njima odgovaraju… – zaključio je predsjednik Hajduka.




Autor:G.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.